TANÁCSOK, TIPPEK

Mire figyeljen garázs, kapu, vagy garázsajtó építésnél?!
Cégünk közel negyed évszázada szakosodott a kapukra. A ház építése során a beépítési időrendben a sor végén kell, hogy legyünk. Azonban az évek során megismert nagyon sok építkezés tapasztalatai alapján az alábbiakat javasoljuk figyelembe venni:

Már a tervezés időszakában keressen fel minket!
A kapu és a garázsajtó a legnagyobb mozgatható szerkezet a háztartásban, így kellő figyelemmel sokat “dobhat” a házon, de nagyon sok bosszúságot is okozhat.

1., Ne hagyják, hogy a tervező néhány méterre az utcától rakétasilót tervezzen! A nagy lejtésű garázsbejáró nem csak autópusztító, de balesetveszélyes is, és haszontalan garázsbejárót eredményez.

2., Közvetlenül az utcára nyíló garázsra ne tervezzen billenő garázsajtót, még akkor se, ha a hatóság figyelmetlenül engedélyezné is! A saját gyermekük is biciklizhet arra éppen akkor, amikor belülről nyitják.

3., Kerülje a “zsákgarázs” helyzetet: mindig legyen hátsó, oldalsó személyközlekedő ajtó is!

4., A garázs méretéről: ökölszabály = akkora legyen, hogy az autó minden ajtaján ki lehessen szállni, és előtte-mögötte kényelmesen el lehessen férni, vásárlás után, csomagokkal a kézben.

5., Belmagasság: hagyjanak helyet az ún. szekcionált (amerikai) garázsajtó számára, amely felfelé, majd a mennyezettel párhuzamosan közlekedik.

6., A helység világítását ne a mennyezetre tervezze, hiszen ez a saját autó tetejét világítja, ha azonban az oldalfalon van, az praktikusan az autóba is világít.

7., Az építési sorrendről: ne higgyék el, hogy az összes szakember minden anyagát a garázsban tudja tárolni, ezért a nagy értékű garázsajtó hamar beszerelésre kell, hogy kerüljön!  Amit mi kiszállítunk, azt aznap be is építjük!

Reméljük hogy ezzel a néhány tippel segítettünk és hogy mihamarabb felkeresnek minket!
Ne mérlegeljen biztonsága és nyugalma érdekében!

Válassza a Kapuworld.hu szolgáltatást, 2 év teljes körű garanciával.


ÜZENET / ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Név:
Telefon:
E-mail:
Üzenet:
Képek csatolása:

 

TANÁCSOK, TIPPEK

Webdesign