KAPU JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS

A telepített berendezések üzemképességének biztosítása, a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása a feladatunk. Nem csak Budapesten, hanem az ország egész területén, márka függetlenül vállaljuk kaputechnikai berendezések telepítését, szervizelését és rendszeres karbantartását.

Ügyeleti rendszerünk az azonnali reagálás:
A folyamatos alkatrészellátás, a professzionális szolgáltatás és a rugalmas munkaszemlélet az, amiért a régi ügyfelek ragaszkodnak hozzánk, és az új ügyfelek minket választanak.

Kaputechnika, lakatosmunka:
Márka független szolgáltatást nyújtunk ipari és lakosáig ügyfeleink részére legyen az garázskapuk, lakatosmunkák. A helyszín és a megrendelő igényeit szem előtt tartva. .

Cégünk kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár pár órán belül vállalja. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Berendezések teljes felújítása, cseréje:
Vállaljuk elavult, régi berendezések teljes felújítását, részleges cseréjét. Például automata ajtónál 5-8 év után a mozgató automatika részt felújítjuk, szükség esetén kicseréljük az ajtószárnyak pedig egy beállítás után ismét tökéletesen ellátják funkciójukat!

Hisszük, hogy minden kaputulajdonos megérdemli, azt az úri kényelmet, hogy kapuját ne kézzel kelljen nyitnia. Éppen ezért, mi KAPUKAT NYITUNK AZ EMBEREK ELŐTT!

Olyan motoros garázs- és kertkapukat szerelünk rövid időn belül használatra készen, amelyekkel megkönnyítjük, felgyorsítjuk az életet (és nem utolsó sorban biztonságossá tesszük) és amiket több generáción keresztül fognak majd tudni biztonsággal használni.


ÜZENET / ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Név:
Telefon:
E-mail:
Üzenet:
Képek csatolása:

 

JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS

Webdesign