Utat nyitunk a kényelméhez!

Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportjának, a Kapuworld alapító tagjaként, magas minőségű termékekkel és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Az elmúlt több mint 20 év elteltével, lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljük az újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő termékek megjelenésével, számos feladatot állítottak elénk.
A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket és márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak és bátran ajánlottuk ügyfeleink szolgálatába.
A hosszú évek alatt vállalt telepítési munkáink során elegendő tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy 2008-ban, az akkori helyzetnek megfelelően egy új irányt vegyünk. így cégünk nyitott a szomszédos országok felé is. Büszkén állíthatjuk, hogy a külföldön is egyre többen ismerik el a szaktudásunkat, Szlovákia, Románia, Horvátország és Ausztria területén.

Ezen időpontig telepített eszközök, immár igényelték a karbantartást, így az új szemlélet az üzemeltetés lett, melynek köszönhetően  elsőként és a mai napig országosan és márka függetlenül szervizeljük, a vállalkozások teljes kaputechnikáját.

Ügyfélkörünk évről évre bővült, így elengedhetetlenné vált a piaci szegmensekhez igazodva szomszédos országokba is terjeszkednünk. Mára több céggel állunk kapcsolatban és így ki-ki a maga szakterületén a legmagasabb szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk a Kapuworld. kiemelt hangsúlyt fektet a gyárak és logisztikai központok kaputechnikai eszközeinek fenntartására, így növelve meg azok élettartamát, és kímélve meg ügyfeleink pénztárcáját a felesleges kiadásoktól.
Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre a nap bármely időpontjában. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Szerviz, karbantartás:
A telepített berendezések üzemképességének biztosítása, a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása a feladatunk. Nem csak Budapesten, hanem az ország egész területén, márka függetlenül vállaljuk kaputechnikai berendezések telepítését, szervizelését és rendszeres karbantartását.

Ügyeleti rendszerünk az azonnali reagálás:
A folyamatos alkatrészellátás, a professzionális szolgáltatás és a rugalmas munkaszemlélet az, amiért a régi ügyfelek ragaszkodnak hozzánk, és az új ügyfelek minket választanak.

Kaputechnika, lakatosmunka:
Márka független szolgáltatást nyújtunk ipari és lakosáig ügyfeleink részére legyen az garázskapuk, lakatosmunkák. A helyszín és a megrendelő igényeit szem előtt tartva. .

Szolgáltatásaink:

– Sürgősségi hibaelhárítás, javítás.
– Megelőző karbantartás.
– Berendezések teljes felújítása, cseréje.
– Telepítés.
– Távnyitó, kaputechnikai szakkereskedés.
– Sürgősségi hibaelhárítás, javítás.

Cégünk kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár pár órán belül vállalja.
Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket a lehető legrövidebb időn belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Berendezések teljes felújítása, cseréje:
Vállaljuk elavult, régi berendezések teljes felújítását, részleges cseréjét. Például automata ajtónál 5-8 év után a mozgató automatika részt felújítjuk, szükség esetén kicseréljük az ajtószárnyak pedig egy beállítás után ismét tökéletesen ellátják funkciójukat!

Hisszük, hogy minden kaputulajdonos megérdemli, azt az úri kényelmet, hogy kapuját ne kézzel kelljen nyitnia. Éppen ezért, mi KAPUKAT NYITUNK AZ EMBEREK ELŐTT!

Olyan motoros garázs- és kertkapukat szerelünk rövid időn belül használatra készen, amelyekkel megkönnyítjük, felgyorsítjuk az életet (és nem utolsó sorban biztonságossá tesszük) és amiket több generáción keresztül fognak majd tudni biztonsággal használni.

Mire figyeljen garázs, kapu, vagy garázsajtó építésnél?!

Cégünk közel negyed évszázada szakosodott a kapukra. A ház építése során a beépítési időrendben a sor végén kell, hogy legyünk. Azonban az évek során megismert nagyon sok építkezés tapasztalatai alapján az alábbiakat javasoljuk figyelembe venni:

Már a tervezés időszakában keressen fel minket!

A kapu és a garázsajtó a legnagyobb mozgatható szerkezet a háztartásban, így kellő figyelemmel sokat “dobhat” a házon, de nagyon sok bosszúságot is okozhat.

1., Ne hagyják, hogy a tervező néhány méterre az utcától rakétasilót tervezzen! A nagy lejtésű garázsbejáró nem csak autópusztító, de balesetveszélyes is, és haszontalan garázsbejárót eredményez.

2., Közvetlenül az utcára nyíló garázsra ne tervezzen billenő garázsajtót, még akkor se, ha a hatóság figyelmetlenül engedélyezné is! A saját gyermekük is biciklizhet arra éppen akkor, amikor belülről nyitják.

3., Kerülje a “zsákgarázs” helyzetet: mindig legyen hátsó, oldalsó személyközlekedő ajtó is!

4., A garázs méretéről: ökölszabály = akkora legyen, hogy az autó minden ajtaján ki lehessen szállni, és előtte-mögötte kényelmesen el lehessen férni, vásárlás után, csomagokkal a kézben.

5., Belmagasság: hagyjanak helyet az ún. szekcionált (amerikai) garázsajtó számára, amely felfelé, majd a mennyezettel párhuzamosan közlekedik.

6., A helység világítását ne a mennyezetre tervezze, hiszen ez a saját autó tetejét világítja, ha azonban az oldalfalon van, az praktikusan az autóba is világít.

7., Az építési sorrendről: ne higgyék el, hogy az összes szakember minden anyagát a garázsban tudja tárolni, ezért a nagy értékű garázsajtó hamar beszerelésre kell, hogy kerüljön!  Amit mi kiszállítunk, azt aznap be is építjük!

Reméljük hogy ezzel a néhány tippel segítettünk és hogy mihamarabb felkeresnek minket!
Ne mérlegeljen biztonsága és nyugalma érdekében!
Válassza a Kapuworld szolgáltatást, 2 év teljes körű garanciával.

 


 

Országos márkafüggetlen garázs- és kapuszervíz
0 - 24 órás nyitvatartással:


Online hibabejelentés:
E-mail: info@kapuworld.hu
Telefon/sms: +36204236974
Facebook: facebook.com/kapuworld.hu


ÜZENET / ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Név:
Telefon:
E-mail:
Üzenet:
Képek csatolása:

 

Bemutatkozás

Webdesign